У дома > Новини > Новини от индустрията

Недоразумения при използването на конец за зъби

2021-10-13

Недоразумения при използванетоконец за зъби
Много хора обичат да използват конец за зъби, за да премахнат остатъците от храна, заседнали между зъбите им. В миналото много медицински изследвания са доказали товаконец за зъбинаистина е полезно за почистване на зъбите, но неправилният начин на използване на конец за зъби не само ще ви направи нечисти, но и ще увеличи риска от кариес и пародонтоза.
Грешка 1: Почиствайте само храната, заседнала между зъбите.
Почистването с конец всъщност не само почиства упорито полепналите остатъци от храна, но и почиства бактериите в зъбите, така че не забравяйте да действате леко, залепетеконец за зъбидо кривината на зъбите и отделете няколко пъти, за да завършите почистването.
Грешка 2: Многократно използване на конец за зъби. Току-що споменах, че лекарят препоръча, че е най-добре да се използваконец за зъбиза почистване на зъбите, но също така трябва да се отбележи, че е най-добре да използвате конец за зъби за почистване на различни части, в противен случай ще бъде като да използвате мръсен парцал, за да бършете масата завинаги. Не е чисто.
Mistake 3: Only clean up and down.
Many people only clean up and down when using dental floss, but in fact, dental floss should be up and down, left and right, close to the curvature of the teeth, try to take care of each direction, and finally scrape gently along the teeth to really effectively remove the teeth. On the bacteria, avoid accumulating and forming dental calculus.

Square Box Dental Flossers

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept