У дома > Новини > Новини от индустрията

How to choose toothpicks?

2022-04-15

In the dental clinic, there are many patients with "plugged teeth". This may seem like a small problem, but it causes big pain. The doctor reminds that tooth plugging, that is, food impaction, can easily cause gum recession, caries, bad breath, and patients will feel painful and bleeding. Food impaction is mostly caused by abnormal contact between adjacent teeth, excessive tooth surface wear or gum recession.

Храненето след сблъсък с храната се превръща в бреме, какво трябва да направят? Някои пациенти имат симптоми на притискане на храната, на които в този момент пациентите трябва да разчитатtoothpicks. Най-добре е да изберете клечки за зъби със сплескано или триъгълно напречно сечение.

Също така е важно да използвате клечки за зъби. Клечките за зъби трябва да са твърди, да не се чупят лесно, с гладка повърхност, но без грапавини, плоско или триъгълно напречно сечение. Най-добре е да купувате налични в търговската мрежа готовиклечки за зъбии ги поддържайте чисти.

Toothpicks are best used when there is a gap between the teeth. Theклечка за зъбивлиза под ъгъл от 45 градуса, като върхът е обърнат към повърхността на зъба, който захапва нещата, а страничният ръб е в контакт с венците в празнината. След това използвайте страничния ръб на клечка за зъби по протежение на
Особено в частите на вдлъбнатата повърхност на корена и бифуркацията на коренаклечка за зъбивърха и страничният ръб могат да се използват за изстъргване, а повърхността на зъба може да се полира. Ако има удряне на хранителни влакна, можете да направите букална и лингвална пункция, за да премахнете храната, и след това да изплакнете устата си.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept