У дома > Новини > Новини от индустрията

Safety Precautions for Using Toothpicks

2021-10-13

Предпазни мерки при употребаклечки за зъби

Една клечка за зъби може да скрие десетки хиляди бактерии и е лесно да се разболеете от устата, като хепатит В, туберкулоза и други заболявания. Потребителите трябва да избират само една клечка за зъби всеки път и тя ще се счупи след употреба, за да се предотврати вторично замърсяване, и да я изхвърли след употреба. Разбираемо е, че безопасността наклечки за зъбиможе да възникне на два етапа. Първият е производственият етап. Поради ниското техническо съдържание на производството на клечки за зъби, повечето производители са семейни работилници и качеството е трудно гарантирано. Подзамърсяване.

Мерки за безопасност:

1. Много хора имат навика да чоплят зъбите сиклечки за зъбислед хранене. Те не знаят, че ако грешният начин на чоплене на зъбите или безразборно чоплене на зъбите всеки ден, разстоянието между зъбите ще стане по-голямо и венците ще бъдат увредени. Напротив, няма да се постигне ефектът на защита на зъбите.
2. Главата на клечката за зъби е сравнително остра, така че трябва да обърнете внимание на безопасността, когато я използвате, и да не пробивате венците или други части на устната кухина. Друго нещо, на което трябва да обърнете специално внимание е, чеклечки за зъбитрябва да бъдат поставени на подходящо място. Ако в семейството има дете и случайно го оставите да го вземе и да го постави в устата ви, то може да залепне за детето. Ако е сериозно, ще попадне в стомаха и последствията ще са по-сериозни. Ето защо тук напомняме да обърнете внимание на правилната позиция на клечката за зъби.
3. Не дръжтеклечки за зъбичесто. Някои потребители случайно са погълналиклечки за зъби in their stomachs, punctured their small intestines, and took them out of the body after emergency operations in the hospital, almost losing their lives.Small Cylinder Bamboo Toothpick
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept